Karamelliserede figner til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En skøn ost - intens og fuld af smag. Med følgeskab af herlige, hjemmelavede karamelliserede figner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 friske figner (ca. 200 g)
  • 5 spsk rørsukker
  • 3 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • knækbrød eller watercrackers

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Del fignerne i halve og steg dem ca. 2 min. på hver side. Drys sukkeret over og tilsæt citronsaft. Kog fignerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - vend af og til. Citronlagen skal lige begynde at tykne.

Server osten sammen med de lune eller kolde, karamelliserede figner.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Prøv en dejlig halvtør hvidvin på druen pinot gris til denne ret Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til ost