Karamelliserede figner til ost
15 min

Karamelliserede figner til ost

En skøn ost - intens og fuld af smag. Med følgeskab af herlige, hjemmelavede karamelliserede figner.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karamelliserede figner til ost

En skøn ost - intens og fuld af smag. Med følgeskab af herlige, hjemmelavede karamelliserede figner.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 4 friske figner (ca. 200 g)
  • 5 spsk rørsukker
  • 3 spsk friskpresset citronsaft

Tilbehør

  • knækbrød eller watercrackers

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Del fignerne i halve og steg dem ca. 2 min. på hver side. Drys sukkeret over og tilsæt citronsaft. Kog fignerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - vend af og til. Citronlagen skal lige begynde at tykne.

Server osten sammen med de lune eller kolde, karamelliserede figner.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 40 %
Print

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Prøv en dejlig halvtør hvidvin på druen pinot gris til denne ret Kilde: Martin Nordkvist

Læs mere om vin til ost