Rødvinskogte figner
23 timer 59 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
&format=webp)
Rødvinskogte figner er både velsmagende og oplagte at hygge sig med, når de tørrede figner lokker på hylderne. Rødvinskogte figner er virkelig lækre og velsmagende, og så kan de forberedes i god tid. Har du masser af figner, så lav en stor portion - så har du både et dejligt tilbehør til ost, salater og den hurtige snack. Rødvinskogte figner gør det også godt som den hurtige dessert, når der pludselig skal forkæles - prøv fx at servere dem med græsk inspireret yoghurt og flydende honning. Rødvinskogte figner har virkelig mange anvendelsesmuligheder - og de smager skønt alle sammen.
Ingredienser
Rødvinskogte figner
½ liter
Rødvin, fx côtes du rhône (ca. liter)
|
|
---|---|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1
Stykke citronskal (usprøjtet)
|
|
1
Stjerneanis
|
|
500 g
Tørrede figner
|
Sådan gør du
Rødvinskogte figner
At rødvinskogte figner smager skønt som tilbehør til et ostebord?
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7373 kJ / 1762 kcal
Næringsindhold pr. 100g
975 kJ / 233 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,8 g |
Protein: | 3,8 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 93,1 % | 53,5 g |
Fedt: | 3,1 % | 0,8 g |
