Vafler med vaniljeskyr
•
&format=webp)
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.
Ingredienser
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
---|---|
50 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1 tsk
Vaniljepulver
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Skyr med vanilje
|
|
4
Æg
|
|
1 dl
Mælk
|
|
75 g
Smør - smeltet
|
Tilbehør
2 dl
Skyr med vanilje
|
|
---|---|
125 g
Blåbær
|
|
5
Friske figner i små både
|
|
1
Granatæble - kernerne heraf (ca. 175 g)
|
Pynt
Citronmelisse
|
---|
Sådan gør du
Tilsæt 1 tsk kanel til dejen og server vaflerne til morgenmad i december.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10476 kJ / 2504 kcal
Næringsindhold pr. 100g
567 kJ / 136 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 19,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 16,2 g |
Fedt: | 32,4 % | 5 g |
Relateret video
Vafler med vaniljeskyr
Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.
