Vafler med vaniljeskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 stk

  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 50 g fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk groft salt
  • 4 dl Cheasy® skyr vanilje Skyr vanilje 0,2%
  • 4 æg
  • 1 dl skummetmælk
  • 75 g smør - smeltet

Tilbehør

Pynt

  • citronmelisse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, fuldkornsmel, bagepulver, vaniljepulver og salt sammen i en skål. Tilsæt skyr, æg og mælk og pisk til en jævn dej. Tilsæt det smeltede smør og rør det godt sammen.

Lad et vaffeljern blive godt varmt. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Bag vaflen i ca. 3 min. - eller til den er gylden. Læg den på en tallerken under alufolie og hold den lun i ovnen. Gentag med resten af dejen. Server de lune vafler med skyr, blåbær, figne og granatæblekerner.

Hold vaflerne lune

Ca. 100° - traditionel ovn.

Tip

Tilsæt 1 tsk kanel til dejen og server vaflerne til morgenmad i december.

Vafler med vaniljeskyr

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 33 %

Print

Andre gode forslag