Vafler med vaniljeskyr - Opskrifter - Arla

Vafler med vaniljeskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Sprøde fuldkornsvafler med vaniljeskyr og knasende granatæblekerner.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 stk

  • 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
  • 50 g fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk groft salt
  • 4 dl Cheasy® skyr vanilje skyr med vanilje
  • 4 æg
  • 1 dl vand
  • 75 g smør - smeltet

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland mel, fuldkornsmel, bagepulver, vaniljepulver, natron og salt sammen i en skål. Tilsæt skyr, æg og vand og pisk til en jævn dej. Tilsæt det smeltede smør og rør det godt sammen.

Lad et vaffeljern blive godt varmt. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Bag vaflen i ca. 3 min. - eller til den er gylden. Læg den på en tallerken under alufolie og hold den lun i ovnen. Gentag med resten af dejen. Server de lune vafler med skyr og granatæblekerner.

Hold vaflerne lune

Ca. 100° - traditionel ovn.

Tip

Tilsæt 1 tsk kanel til dejen og server vaflerne til morgenmad i december.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,6 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print