Reste-vafler

Reste-vafler

1 timer Mellemmåltid Madpakke
Fryseegnet
Få brugt dine rester i disse lækre vafler. Stort set alle rester kan bruges... suppe, grøntsager, ris, pasta osv. Vaflerne er fryseegnede. Snup én fra fryseren og kom den direkte i madpakken. Det er nemt!
Mere inspiration

Vafler til hovedret og vafler til dessert - ja, hvorfor ikke?

Vafler
45 min
Vafler
(346)
Velbekomme!
Brug en rest

Stort set alle rester kan bruges, men du skal skelne mellem "tørre" og "våde" rester. Er mere end halvdelen af resterne "våde", bliver vaflerne klæge. Du kan godt lave vafler med ½ liter "tørre" rester. "Våde" rester er: alle slags grøntsager, frugter, bær og krydderurter. Alle slags suppe og syrnede mejeriprodukter. "Tørre" rester er: alle slags kogte ris, pasta, nudler og korn, bønner og kikærter, kerner, frø og nødder, kartoffelmos og revet ost.

Tips

Vaflerne kan også bages i et almindeligt vaffeljern. Brug ca. 1½ dl dej pr. plade og bag den ca. 8 min. Har du ikke et vaffeljern, kan du lave små pandekager af dejen. Vaflerne kan fryses. De kan spises direkte efter optøning, men det smager også godt at lune dem på en brødrister eller i ovnen. Vaflerne er gode til madpakken!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3938 kJ / 941 kcal

Næringsindhold pr. 100g

732 kJ / 175 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 16,2 % 7 g
Kulhydrat: 51 % 22 g
Fedt: 32,8 % 6,5 g
Relateret video
Reste-vafler

Ingredienser