Dessertpizza med marcipan og kirsebær
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Dessertpizza - lyder det mærkeligt? Nej vel - og vi siger pizza som dessert – JA TAK! Prøv det. Det er nemt og smager bare så lækkert, sprødt og sødt. Og har du først prøvet at servere dessertpizza bliver det snart en tradition - lige noget for pizza- og dessertelskere.
Ingredienser
Dessertpizza med marcipan og kirsebær
1
Koldhævet pizzadej, se opskrift i link (ca. 750 g)
|
---|
4 spsk
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
50 g
Groftrevet marcipan
|
|
100 g
Friske kirsebær halverede og uden sten
|
|
2 spsk
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
Sådan gør du
Dessertpizza med marcipan og kirsebær
Du kan bruge kirsebær fra glas, hvis ikke det er sæson for friske kirsebær. Det smager dejligt med lakridsis som tilbehør til dessertpizzaen,
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10229 kJ / 2445 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 10,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 63,9 % | 39,4 g |
Fedt: | 25,5 % | 7,2 g |