Dessertpizza med marcipan og kirsebær

Dessertpizza med marcipan og kirsebær

60+ min
Dessertpizza - lyder det mærkeligt? Nej vel - og vi siger pizza som dessert – JA TAK! Prøv det. Det er nemt og smager bare så lækkert, sprødt og sødt. Og har du først prøvet at servere dessertpizza bliver det snart en tradition - lige noget for pizza- og dessertelskere.

Sådan gør du

Dessertpizza med marcipan og kirsebær
  • Tryk og form 2 pizzabunde.
  • Fordel halvden af cremefraichen på de to pizzabunde.
  • Læg marcipan og kirsebær over pizzaerne.
  • Bag pizzaerne.
  • Fordel resten af cremefraichen over den færdigbagte pizza og drys med pistacienødder.
Bagetid
  • 5-7 min. ved 350° - grill eller 8-12 min. ved 275° - varmluftsovn
Mere inspiration

Her er opskriften på den dej, du skal bruge.

Koldhævet pizzadej
60+ min
Koldhævet pizzadej
(10)
Velbekomme!
Tips

Du kan bruge kirsebær fra glas, hvis ikke det er sæson for friske kirsebær. Det smager dejligt med lakridsis som tilbehør til dessertpizzaen,

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12802 kJ / 3060 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1309 kJ / 313 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,5 g
Protein: 10,9 % 8,4 g
Kulhydrat: 66,6 % 51,3 g
Fedt: 22,5 % 8 g

Ingredienser

Dessertpizza med marcipan og kirsebær
Koldhævet pizzadej, se opskrift i link (ca. 750 g)
1
4 spsk
Groftrevet marcipan
50 g
Friske kirsebær halverede og uden sten
100 g
Finthakkede usaltede pistacienødder
2 spsk