Dessertpizza med chokolade og hindbær

Dessertpizza med chokolade og hindbær

60+ min
Dessertpizza - lyder det mærkeligt? Nej vel - og vi siger pizza som dessert – JA TAK! Prøv det. Det er nemt og smager bare så lækkert, sprødt og sødt. Og har du først prøvet at servere dessertpizza bliver det snart en tradition - lige noget for pizza- og dessertelskere.

Sådan gør du

Dessertpizza med chokolade og hindbær
  • Tryk og form 2 pizzabunde.
  • Fordel chokoladen hele vejen rundt ca. 1 cm fra kanten på de to udrullede pizzabunde.
  • Fold og pres kanten ind over chokoladen.
  • Fordel cremefraiche, vaniljesukker, friske hindbær og hvid chokolade midt på pizzaen.
  • Bag pizzaerne på en forvarmet pizzasten.
  • Kom en kugle vaniljeis på de sprøde færdigbagte pizzaer, pnt med mynte og server straks.
Bagetid
  • 5-7 min. ved 350° - grill eller 8-12 min. ved 275° - varmluftsovn
Mere inspiration

Her er opskriften på den dej, du skal bruge.

Koldhævet pizzadej
60+ min
Koldhævet pizzadej
(10)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15622 kJ / 3734 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1317 kJ / 315 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 9,4 % 7,3 g
Kulhydrat: 64,6 % 50 g
Fedt: 26 % 9,3 g

Ingredienser

Dessertpizza med chokolade og hindbær
Koldhævet pizzadej, se link under opskriften (ca. 750 g)
1
Grofthakket mørk chokolade eller knapper
100 g
2 spsk
Vaniljesukker
1 spsk
Friske hindbær
100 g
Grofthakket hvid chokolade eller knapper
50 g
Frisk mynte
Tilbehør
Vaniljeflødeis
150 g