Hytteostdessert med bær og knas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(52 vurderinger)

60+ min

Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hindbærcoulis

  • 175 g friske eller frosne hindbær
  • 4 spsk sukker
  • ½ dl vand
  • 50 g honningristet mysli
  • 75 g jordbær - i halve
  • 25 g blåbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand, perlebyg og salt i kog. Kog kernerne ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Hæld overskydende vand fra. Stil kernerne tildækket i køleskabet til de er kolde.

Rør de kolde kerner med hytteost og vaniljesukker. Pisk fløden til et meget let skum og vend det forsigtigt i kernerne. Smag til. Fordel hytteostdesserten i 6 glas.

Hindbærcoulis

Kog hindbær og sukker ved svag varme og under omrøring i ca. 10 min - eller til blandingen betynder at tykne. Hæld blandingen gennem en fin sigte.

Server hytteostdesserten med lun eller kold hindbærcoulis, mysli og friske bær.

Brug en rest

Brug 275 g kogte perlebyg, hvis du har en rest i køleskabet. Du kan også bruge speltkerner.

Tip

Lav andre typer coulis ved at udskifte hindbær med andre bær eller frugter, fx jordbær, solbær, mango, passionsfrugt.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag