Hytteostdessert med bær og knas

Hytteostdessert med bær og knas

60+ min Dessert
Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.
Velbekomme!
Brug en rest

Brug 275 g kogte perlebyg, hvis du har en rest i køleskabet. Du kan også bruge speltkerner.

Tip

Lav andre typer coulis ved at udskifte hindbær med andre bær eller frugter, fx jordbær, solbær, mango, passionsfrugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8022 kJ / 1917 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 9,5 % 2,6 g
Kulhydrat: 39,7 % 11,1 g
Fedt: 50,8 % 6,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise