Hytteostdessert med bær og knas

60+ min Dessert

Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.

Hytteostdessert med bær og knas
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8022 kJ / 1917 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 9,5 % 2,6 g
Kulhydrat: 39,7 % 11,1 g
Fedt: 50,8 % 6,5 g
Brug en rest

Brug 275 g kogte perlebyg, hvis du har en rest i køleskabet. Du kan også bruge speltkerner.

Tip

Lav andre typer coulis ved at udskifte hindbær med andre bær eller frugter, fx jordbær, solbær, mango, passionsfrugt.

Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser