Hytteostdessert med bær og knas

Hytteostdessert med bær og knas

60+ min Dessert

Nem lille dessert med perlebyg, hytteost og flødeskum. Server med hindbærcoulis og friske bær.

Velbekomme!
Brug en rest

Brug 275 g kogte perlebyg, hvis du har en rest i køleskabet. Du kan også bruge speltkerner.

Tip

Lav andre typer coulis ved at udskifte hindbær med andre bær eller frugter, fx jordbær, solbær, mango, passionsfrugt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8022 kJ / 1917 kcal

Næringsindhold pr. 100g

476 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 9,5 % 2,6 g
Kulhydrat: 39,7 % 11,1 g
Fedt: 50,8 % 6,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser