Prøv også denne lækre dessert med hytteost.
Du kan erstatte vaniljekiksene med saltkiks, fx TUC kiks. Det giver et lækkert lille salt modspil til det søde. Hytteostkagen smager også dejlig serveret med bærcoulis, råsyltede solbær eller kirsebærsauce.
Hytteostkagen kan laves dagen før, men ikke tidligere end det, for så bliver kiksebunden blød. Vent evt. med at pynte kagen til umiddelbart før servering - det er flottest.
12740 kJ / 3045 kcal
983 kJ / 235 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 22 % | 12,7 g |
Fedt: | 65 % | 17,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Vaniljekiks
|
100 g |
---|---|
Makroner
|
50 g |
Smør
|
100 g |
Husblas
|
5 blade |
---|---|
Æg
|
1 |
Sukker
|
3 spsk |
Vaniljesukker
|
1 tsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
450 g | |
¼ liter | |
Friskpresset citronsaft
|
4 tsk |
Hårde kiwifrugter i meget tynde skiver
|
2- 3 |
---|