Du kan erstatte vaniljekiksene med saltkiks, fx TUC kiks. Det giver et lækkert lille salt modspil til det søde. Hytteostkagen smager også dejlig serveret med bærcoulis, råsyltede solbær eller kirsebærsauce.
Hytteostkagen kan laves dagen før, men ikke tidligere end det, for så bliver kiksebunden blød. Vent evt. med at pynte kagen til umiddelbart før servering - det er flottest.
12026 kJ / 2874 kcal
927 kJ / 221 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 12,5 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 23,7 % | 12,9 g |
Fedt: | 63,8 % | 16 g |
100 g
Vaniljekiks
|
|
---|---|
50 g
Makroner
|
|
100 g
Smør
|
5 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
450 g
Hytteost
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
4 tsk
Friskpresset citronsaft
|
2- 3
Hårde kiwifrugter i meget tynde skiver
|
---|