Hurig og lækker kage/dessert med blommer.
5682 kJ / 1358 kcal
624 kJ / 149 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 8,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 18,3 g |
Fedt: | 41,7 % | 7 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Røde blommer (ca. 275 g)
|
4 |
---|---|
Rørsukker
|
2 spsk |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
½ |
---|---|
Æblejuice
|
¼ liter |
Perlebyg (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Rørsukker
|
1 spsk |
---|---|
100 g | |
1½ dl |