Syltede blommer
45 min
•
Syltede blommer er nemme og hurtige at lave - og du vil ikke fortryde andet, end at du måske har lavet for lille en portion. Syltede blommer er lækkert tilbehør til såvel en ostemad som til is, i kager og desserter. De syltede blommer kan holde sig ca. 2 uger i køleskabet.
Ingredienser
Syltede blommer
4 spsk
Sukker
|
|
---|---|
4 spsk
Vand
|
|
¼
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
4
Røde modne blommer i både
|
Sådan gør du
Syltede blommer
De syltede blommer kan holde sig tildækkede i køleskabet i ca. 14 dage.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1177 kJ / 281 kcal
Næringsindhold pr. 100g
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 1,4 % | 0,3 g |
Kulhydrat: | 98,6 % | 22,1 g |
Fedt: | 0 % |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.