10848 kJ / 2593 kcal
526 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 16,4 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 18,1 g |
Fedt: | 25,2 % | 3,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
---|---|
Fintrevet zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Bladselleri i stave (ca. 200 g)
|
7 stilke |
---|---|
Zittauerløg i tynde både (ca. 200 g)
|
2 |
Blommer i både
|
300 g |
Eddike, fx æbleeddike
|
4 spsk |
Sukker
|
4 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Bladselleriblade og frisk koriander
|
---|
Brune ris, parboiled - koges
|
320 g |
---|