Oksedeller med hindbærsalat
30 min

Oksedeller med hindbærsalat

En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Oksedeller med hindbærsalat

En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.

Antal portioner

Oksedeller

Hindbærdressing

  • 100 g hindbær
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Salat

  • 200 g fintsnittet spidskål
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 agurk i halve skiver (ca. 250 g)
  • 75 g tørrede tranebær
  • 100 g hindbær

Tilbehør

  • 240 g letristet softkerne rugbrød

Fremgangsmåde:

Oksedeller

Bland det hakkede kød godt med ost, løg, havregryn og salt. Form 12 aflange oksedeller. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg dellerne på 3-4 sider, ved jævn varme i ca. 14 min. - vend af og til.

Hindbærdressing

Mos hindbærrene og pisk dem sammen med eddike, sukker, salt og peber. Smag dressingen til - den må gerne være kraftig.

Salat

Massér spidskålen med salt, så den falder lidt sammen og bliver mere tyggevenlig. Anret, på en bund af spinatblade, spidskål, agurkeskiver og tranebær. Hæld lidt dressing over og pynt med hindbær. Server salaten sammen med resten af dressingen, lune oksedeller og letristet rugbrød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 29 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Protein: 26 %
  • Fiber: 44 g
Print