Oksedeller med hindbærsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En frisk, sprød salat med både hindbær og hindbærdressing. Dejligt til de ostekrydrede oksedeller.

Ingredienser

Antal portioner

Oksedeller

Hindbærdressing

  • 100 g hindbær
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Salat

  • 200 g fintsnittet spidskål
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 1 agurk i halve skiver (ca. 250 g)
  • 75 g tørrede tranebær
  • 100 g hindbær

Tilbehør

  • 240 g letristet softkerne rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Oksedeller

Bland det hakkede kød godt med ost, løg, havregryn og salt. Form 12 aflange oksedeller. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg dellerne på 3-4 sider, ved jævn varme i ca. 14 min. - vend af og til.

Hindbærdressing

Mos hindbærrene og pisk dem sammen med eddike, sukker, salt og peber. Smag dressingen til - den må gerne være kraftig.

Salat

Knug spidskålen med salt, så den falder lidt sammen og bliver nemmere at spise. Anret, på en bund af spinatblade, spidskål, agurkeskiver og tranebær. Hæld lidt dressing over og pynt med hindbær. Server salaten sammen med resten af dressingen, lune oksedeller og letristet rugbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: