11523 kJ / 2754 kcal
509 kJ / 122 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 26,5 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 12,9 g |
Fedt: | 30,6 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Finthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Smør
|
25 g |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret fuldkornsspaghetti, fx skruer
|
400 g |
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
3 |
Cherrytomater - gerne forskellige farver
|
400 g |
---|---|
200 g | |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Blade af bredbladet persille
|
2 dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |