11466 kJ / 2740 kcal
506 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 26,5 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 12,9 g |
Fedt: | 30,3 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret fuldkornsspaghetti, fx skruer
|
|
3
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
400 g
Cherrytomater - gerne forskellige farver
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|