Er der frikadeller til overs er de skønne i madpakken.
6844 kJ / 1636 kcal
270 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 28,1 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 6,4 g |
Fedt: | 31,8 % | 2,3 g |
Flere kødboller i tomatsauce
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æggehvide
|
|
50 g
Hytteost
|
|
2
Groftrevede gulerødder (ca. 100 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Finthakkede kapers
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
1 dl
Vand
|
|
---|---|
2
Gulerødder i grove tern (ca. 100 g)
|
|
2
Melede kartofler i grove tern (ca. 100 g)
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1
Grofthakket bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
25 g
Ansjosfileter
|
|
½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
Groftkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
|
100 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
½
Grøn squash i grove tern (ca. 100 g)
|