9147 kJ / 2186 kcal
361 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25,4 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 48,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 25,9 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Mild paprika
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æggehvide
|
1 |
50 g | |
Groftrevede gulerødder (ca. 100 g)
|
2 |
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
Finthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Finthakkede kapers
|
1 spsk |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Rapsolie
|
1 spsk |
Vand
|
1 dl |
---|---|
Gulerødder i grove tern (ca. 100 g)
|
2 |
Melede kartofler i grove tern (ca. 100 g)
|
2 |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Grofthakket bananskalotteløg (ca. 50 g)
|
1 |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Koncentreret tomatpuré
|
½ spsk |
Ansjosfileter
|
25 g |
½ dl | |
Groftkværnet peber
|
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Frisk hvid pasta, fx fettuccine
|
400 g |
Røde og gule cherrytomater i kvarte
|
100 g |
Grøn squash i grove tern (ca. 100 g)
|
½ |