9618 kJ / 2299 kcal
514 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,3 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 13,6 g |
Fedt: | 28,9 % | 4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1
Fintrevet løg (ca. 50 g)
|
|
3 spsk
Hakkede krydderurter, fx bredbladet persille, merian og dild
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx bucatini eller makaroni
|
|
4
Gulerødder i små tern (ca. 300 g)
|
|
300 g
Grønne bønner i 2 cm stykker
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakkede krydderurter, fx bredbladet persille, merian og dild
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Groftkværnet peber
|
---|