Pasta med svampe og kyllingekødboller
30 min
•
&format=webp)
Spaghetti og kødboller - en klassisk kombination, som Lady og Vagabonden har gjort så kendt og elsket. Her i en dejlig variant med svampe og salatost.
Ingredienser
Kyllingekødboller
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
Svampe
10 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Blandede svampe i mundrette stykker, fx markchampignon, kejserhat, shiitake og bøgehat
|
|
4 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
125 g
Skyllede blåbær
|
Pasta
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
350 g
Tørret pasta, fx spaghetti
|
|
200 g
Salatost i tern
|
Pynt
Strimlede blade af bladselleri
|
---|
Sådan gør du
Kyllingekødboller
Svampe
Pasta
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8540 kJ / 2041 kcal
Næringsindhold pr. 100g
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 28,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 55,8 % | 12,6 g |
Fedt: | 16 % | 1,7 g |
