Oksedeller og grønt med agurkedip
30 min
•
Det er så hyggeligt at samles om et fad med gode sager, som man dypper i sin egen dip. Og i dag må I gerne spise med fingrene!
Ingredienser
Oksedeller
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
3 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
25 g
Smør
|
Agurkedip
½ liter
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
2
Æggeblommer (ca. 2 spsk)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
175 g
Finthakkede syltede agurker
|
|
1 dl
Fintklippet purløg
|
250 g
Speltbrød i skiver
|
---|
100 g
Skyllede blade af hjertesalat
|
|
---|---|
4
Gulerødder i lange stave - gerne i flere farver (ca. 300 g)
|
|
1
Agurk i lange stave (ca. 250 g)
|
Pynt
Fintklippet purløg
|
---|
Sådan gør du
Oksedeller
Agurkedip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10686 kJ / 2554 kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,8 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 11,8 g |
Fedt: | 28,1 % | 3,8 g |