9498 kJ / 2270 kcal
247 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 27,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 52 % | 7,6 g |
Fedt: | 20,2 % | 1,3 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.
Hakket kyllingekød
|
400 g |
---|---|
3 spsk finthakket top af forårsløg
|
|
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Æg
|
1 |
Minimælk
|
½ dl |
Havregryn (ca. 1½ dl)
|
60 g |
Vand
|
1½ liter |
---|---|
Groft salt
|
1½ tsk |
½ liter | |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Agurker i mundrette stykker (ca. 500 g)
|
2 |
---|---|
Fintrevet frisk ingefær
|
1½ spsk |
Koldpresset rapskimolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Ærteskud
|
2 dl |
Tørrede fuldkornsnudler - koges
|
250 g |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Finthakket top af forårsløg
|
---|