9533 kJ / 2278 kcal
246 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 27,8 % | 4 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 7,5 g |
Fedt: | 20,1 % | 1,3 g |
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket top af forårsløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Æg
|
|
½ dl
Mælk
|
|
60 g
Havregryn (ca. 1½ dl)
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Agurker i mundrette stykker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Koldpresset rapsolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Ærteskud
|
250 g
Tørrede fuldkornsnudler - koges
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
Finthakket top af forårsløg
|
---|