Perlebygsalat med blommer og ost
45 min
•
En dejlig og fyldig salat med bid fra perlebyg og mandler. Fuld af smag fra ost, blommer, mandler og krydderier.
Ingredienser
3 dl
Æblemost
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
250 g
Perlebyg - polerede bygkerner (ca. 2¼ dl)
|
150 g
Cheddar og/eller gul ost i tern
|
|
---|---|
4
Røde blommer i små tern (ca. 200 g)
|
|
2
Grønne peberfrugter i små tern
|
|
75 g
Grofthakkede, ristede mandler
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
2 tsk
Meget finthakket frisk rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Perlebyg kan fås med forskellige kogetider afhængig af hvor forarbejdede de er - tjek derfor altid kogetiden på emballagen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8649 kJ / 2067 kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 15,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 16,2 g |
Fedt: | 37,1 % | 5,8 g |