Perlebygsalat med blommer og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

En fin mættende salat med bid fra perlebyg og mandler. Fuld af smag fra ost, blommer, mandler og krydderier.

Ingredienser

Antal portioner
  • ¼ liter æblemost
  • 100 g perlebyg - polerede bygkerner (ca. 2¼ dl)
  • 50 g Riberhus® ML 16 (30+) i små bjælker
  • 2 røde blommer i små tern
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 25 g grofthakkede, ristede mandler
  • ¼ tsk garam masala
  • ½ tsk meget finthakkede friske rosmarinblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring æblemosten i kog i en tykbundet gryde og tilsæt perlebyg. Kog kernerne ved svag varme og under låg i ca. ½ time - rør af og til. Stil kernerne tildækket i køleskabet til de er kolde.

Bland den afkølede perlebyg med ost, blommer, peberfrugt, mandler, garam masala og rosmarin. Smag til. Kom salaten i en lille boks med låg. Husk en lille gaffel og en serviet.

Tips

Perlebyg kan fås med forskellige kogetider afhængig af hvor forarbejdede de er - tjek derfor altid kogetiden på embellagen.

Salaten smager også dejligt uden peberfrugt og garam masala.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: