Bygotto smager godt med både fisk og kød til - men er også et herligt måltid uden. Du kan variere din bygotto med de grøntsager du har til rådighed - og skrue op og ned for smagen med både chili, karry og forskellige krydderurter.
9827 kJ / 2349 kcal
439 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 32,3 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 11 g |
Fedt: | 25,2 % | 3 g |
Her kan du finde en opskrift på den klassiske risotto.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
240 g
Perlebyg (ca. 3 dl)
|
|
4 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1
Grøn squash i små tern (ca. 200 g)
|
|
325 g
Optøede frosne ærter
|
|
450 g
Hytteost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Bredbladet persille
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|
500 g
Stegt fisk, fx torskefilet med skind
|
---|