Her kan du finde en opskrift på den klassiske risotto.
Bygotto smager godt med både fisk og kød til - men er også et herligt måltid uden. Du kan variere din bygotto med de grøntsager du har til rådighed - og skrue op og ned for smagen med både chili, karry og forskellige krydderurter.
10373 kJ / 2479 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 32,1 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 40 % | 10,9 g |
Fedt: | 27,9 % | 3,5 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
25 g |
---|---|
Finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
|
4 |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Perlebyg (ca. 3 dl)
|
240 g |
Grøntsagsbouillon
|
4 dl |
Grøn squash i små tern (ca. 200 g)
|
1 |
Optøede frosne ærter
|
325 g |
450 g | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Bredbladet persille
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|
Stegt fisk, fx torskefilet med skind
|
500 g |
---|