Bygotto med hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

Bygotto med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

Nøglehulsmærket opskrift

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risene med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 finthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 240 g perlebyg (ca. 3 dl)
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 grøn squash i små tern (ca. 200 g)
  • 325 g optøede frosne ekstrafine ærter
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Pynt

  • bredbladet persille
  • limefrugter i både

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torskefilet med skind

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og svits dem i ca. 2 min. - eller til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem og vend persille i lige inden serveringen. Server med stegt torsk til.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: