Bygotto med hytteost
45 min
Nøglehulsmærket opskrift

Bygotto med hytteost

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risen med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!
Nøglehulsmærket opskrift
45 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bygotto med hytteost

Nøglehulsmærket opskrift

En anderledes risotto, hvor vi har erstattet risen med byg og tilsat hytteost. Den skal prøves!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 finthakkede skalotteløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 240 g perlebyg (ca. 3 dl)
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 1 grøn squash i små tern
  • 325 g optøede frosne ekstrafine ærter
  • 450 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille

Pynt

  • bredbladet persille
  • limefrugter i både

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torskehalefileter med skind

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og svits dem i ca. 2 min. - eller til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem og vend persille i lige inden serveringen. Server med stegt torsk til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 24 %
Print