Du kan erstatte æbleeddiken med citronsaft og evt. komme lidt revet citronskal på fisken. I stedet for havtaske kan du bruge dampede jomfruhummerhaler.
8253 kJ / 1973 kcal
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,9 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 24,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 52,5 % | 8,5 g |
Endnu en dejlig enkel og smuk forret til en festlig anledning
10 g
Smør
|
|
---|---|
150 g
Perlebyg
|
|
4
Finthakkede skalotteløg
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Hvedeøl (33 cl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
6 stilke
Bladselleri i meget tynde skiver (ca. 200 g)
|
1
Havtaskefilet uden skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Sellerisalt
|
1 spsk
Æbleeddike
|
|
---|---|
125 g
Koldt smør i mindre stykker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Bladselleri
|
---|