Havtasken er ikke en af de pæneste fisk, men det er helt sikkert en af de mest velsmagende. Havtaske med perlebyg og beurre blanc er på samme tid en meget moderne og klassisk ret. Moderne med sine øl-tilberedte perlebyg og klassisk med sin klassiske franske smørsauce, beurre blanc. Havtaske med perlebyg og beurre blanc er en forholdsvis simpel, men yderst velsmagende forret, der vil gøre sig godt i de fleste hjem, og imponere de fleste gæster.
Endnu en dejlig enkel og smuk forret til en festlig anledning
Du kan erstatte æbleeddiken med citronsaft og evt. komme lidt revet citronskal på fisken. I stedet for havtaske kan du bruge dampede jomfruhummerhaler.
8359 kJ / 1998 kcal
609 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,7 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 9,1 g |
Fedt: | 52 % | 8,6 g |