Du kan evt. få en blanding af hakket torsk og laks hos din fiskehandler.
Fiskefrikadellerne er fryseegnede. Lun dem inden servering.
10218 kJ / 2442 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 39,6 % | 8,8 g |
Fedt: | 36,1 % | 3,7 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
250 g
Finthakket torskefilet uden skind
|
|
---|---|
250 g
Finthakket laksefilet uden skind
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Stor fintrevet gulerod (ca. 100 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
1
Æg
|
|
3 spsk
Finthakkede estragonblade
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Finthakkede kapers
|
|
½ dl
Mælk
|
|
20 g
Smør
|
3 dl
Hønsebouillon
|
|
---|---|
100 g
Perlebyg (ca. 1¼ dl)
|
|
4
Store gulerødder i grove tern (ca. 400 g)
|
|
3
Persillerødder i grove tern (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
---|---|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Renset feldsalat
|