Du kan evt. få en blanding af hakket torsk og laks hos din fiskehandler.
Fiskefrikadellerne er fryseegnede. Lun dem inden servering.
10263 kJ / 2453 kcal
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 8,8 g |
Fedt: | 36,3 % | 3,7 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
Finthakket torskefilet uden skind
|
250 g |
---|---|
Finthakket laksefilet uden skind
|
250 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Stor fintrevet gulerod (ca. 100 g)
|
1 |
Finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
1 |
Æg
|
1 |
Finthakkede frisk estragon
|
3 spsk |
Hvedemel
|
3 spsk |
Finthakkede kapers
|
2 spsk |
Minimælk
|
½ dl |
Smør
|
20 g |
Hønsebouillon
|
3 dl |
---|---|
Perlebyg (ca. 1¼ dl)
|
100 g |
Store gulerødder i grove tern (ca. 400 g)
|
4 |
Persillerødder i grove tern (ca. 300 g)
|
3 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørrede tranebær
|
75 g |
½ liter | |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Renset feldsalat
|
100 g |