Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce

60+ min Hovedret

Lækre fiskedeller med gulerødder, kapers og estragon, med en rustik kornsalat fyldt med sprøde rodfrugter og søde tranebær, som spiller godt op imod den syrlige citronsauce.

Fiskefrikadeller med grov kornsalat og citronsauce
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10101 kJ / 2414 kcal

Energifordeling:
Fiber: 44 g
Protein: 25,4 %
Kulhydrat: 45,2 %
Fedt: 29,4 %
Tip

Du kan evt. få en blanding af hakket torsk og laks hos din fiskehandler.

Frysetip

Fiskefrikadellerne er fryseegnede. Lun dem inden servering.

Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser