Fiskekarbonader
30 min
•
&format=webp)
Fiskekarbonader er en nem og lækker måde at spise fisk på. Vi serverer fiskekarbonaderne med en fyldig grøntsagssauce og kartofler. Fiskekarbonader er et godt alternativ til fiskefrikadeller eller stegte fiskefileter.
Ingredienser
Fiskekarbonader
400 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
20 g
Smør
|
Grøntsagssauce
20 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i halve
|
|
300 g
Frossen helbladet spinat
|
|
2
Porrer i skrå skiver (ca. 200 g)
|
|
4 dl
Let mornaysauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
Porretop
|
|
---|---|
Citronpeber
|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Fiskekarbonader
Grøntsagssauce
Du kan bruge frisk spinat. Den skal også dampes fri for væde, ellers bliver grøntsagssaucen tynd. Fiskekarbonaderne er lidt stærke af peber - det giver dem karakter. Men er I ikke til det stærke, kan du i stedet krydre dem med ½ tsk groft salt og evt. 2 tsk fintrevet citronskal.
