Porrepande med gulerod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 gulerødder i stave
  • 3 porrer i 1 cm ringe
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 1 dl vand
  • 1½ tsk groft salt
  • 2 tsk lys saucejævner
  • 2 spsk grofthakkede friske citronmelisseblade

Hertil

  • 400 g stegt fiskefrikadeller
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, porrer og chili i ca. 2 min. Rør fløde, vand og salt sammen med grøntsagerne og bring det i kog. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og lad porrepanden koge i ca. 2 min. Drys med citronmelisse og smag til.

Tip

Du kan lave dine egne fiskefrikadeller - se link.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag