Porrepande med gulerod
30 min

Porrepande med gulerod

Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.
Bedømmelse (16 vurderinger)

Min bedømmelse:

Porrepande med gulerod

Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.

Antal portioner

Hertil

  • 400 g stegt fiskefrikadeller
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Fremgangsmåde:

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, porrer og chili i ca. 2 min. Rør fløde, vand og salt sammen med grøntsagerne og bring det i kog. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og lad porrepanden koge i ca. 2 min. Drys med citronmelisse og smag til.

Tip

Du kan lave dine egne fiskefrikadeller - se link.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %
Print