Porrepande med gulerod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 400 g stegt fiskefrikadeller
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • frisk citronmelisseblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, porrer og chili i ca. 2 min. Rør fløde, vand og salt sammen med grøntsagerne og bring det i kog. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og lad porrepanden koge i ca. 2 min. Drys med citronmelisse og smag til.

Tip

Du kan lave dine egne fiskefrikadeller - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: