Porrepande med gulerod

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

Lækkert groft grøntsagstilbehør til fiskefrikadeller - god som hverdagsret og hvis børnene er med i køkkenet.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 400 g stegt fiskefrikadeller
  • 1 kg kogte kartofler

Pynt

  • friske citronmelisseblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødder, porrer og chili i ca. 2 min. Rør fløde, vand og salt sammen med grøntsagerne og bring det i kog. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og lad porrepanden koge i ca. 2 min. Drys med citronmelisse og smag til.

Tip

Du kan lave dine egne fiskefrikadeller - se link.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: