Æggekage med grøntsager og halloumi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Æggekage med svampe, løg, salat og sprødstegt halloumi på toppen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 250 g markchampignoner i mindre stykker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 porre i tynde ringe (ca. 100 g)
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • 6 æg
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk groft salt
  • 200 g Karolines Køkken® Halloumi ost 25%

Tilbehør

  • 240 g ristet fuldkornsrugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Tilsæt champignon, salt og peber og steg ved jævn varme i ca. 5 min. Tag svampene af panden.

Lad resten af smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, løg og porre ved jævn varme i ca. 2 min. Tilsæt champignon og salatblade (tag lidt fra til pynt) og vend det sammen. Pisk æg, mælk og salt sammen og hæld det over grøntsagerne. Lad æggekagen stege ved svag til jævn varme i ca. 20 min. Dæk med alufolie og steg i yderligere ca. 10 min. - eller til æggekagen er færdigstegt.

Skær osteskiverne i små tern og rist dem i en tør pande ved kraftig varme ca. 10 min. - eller til de er gyldne. Fordel dem på toppen af æggekagen, pynt med salatblade og server med rugbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8990 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 44 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag