Farspandekage

Farspandekage

1 timer Hovedret
Fryseegnet
En nem hverdagsret - en klassisk farspandekage med smørdampede grøntsager. Farspandekagen steges og toppes op med smørdampet hvidkål, gulerødder og porrer. Grøntsagerne kan varieres efter sæson og årstid. Farspandekagen kan være lidt bøvlet at få vendt, men det går ikke ud over smagen, hvis den skulle gå lidt i stykker. En børnevenlig ret når det skal være nemt og hurtigt.
Mere inspiration

Hasselback rodfrugter er lækkert tilbehør til farspandekagen.

Velbekomme!
Frysetip

Kan fryses uden grøntsager.

Tip

Brug en tallerken til at vende farspandekagen ud på, når den skal vendes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5162 kJ / 1234 kcal

Næringsindhold pr. 100g

373 kJ / 89 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 35,2 % 7,7 g
Kulhydrat: 20,3 % 4,5 g
Fedt: 44,5 % 4,5 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser