Brug en tallerken til at vende farspandekagen ud på, når den skal vendes.
Kan fryses uden grøntsager.
5010 kJ / 1197 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 35,6 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 19,5 % | 4,2 g |
Fedt: | 44,9 % | 4,4 g |
Hasselback rodfrugter er lækkert tilbehør til farspandekagen.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
400 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ spsk
Fintrevet zittauerløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør - til stegning
|
---|
15 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
250 g
Groftrevne gulerødder
|
|
250 g
Porrer i tynde skiver
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Hakket frisk bredbladet persille
|
---|
Rugbrød
|
---|