Ca. 35 min. 175° - varmluftsovn.
I stedet for torsk kan du bruge laks eller en kombination af begge.
9505 kJ / 2272 kcal
328 kJ / 78 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 9,1 g |
Fedt: | 28,7 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Blade spidskål (ca. 350 g)
|
8 |
---|
Torskefilet uden skind
|
450 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakket spidskål
|
200 g |
Finthakkede bananskalotteløg (ca. 100 g)
|
2 |
Æg
|
1 |
Hvedemel
|
2 spsk |
Mild paprika
|
1 tsk |
Revet muskatnød
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Mælk
|
½ dl |
Mælkesauce
|
½ liter |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Gulerødder i grove tern (ca. 300 g)
|
5 |
---|---|
Persillerødder i mindre stykker (ca. 300 g)
|
4 |
Rødbeder i grove tern (ca. 200 g)
|
3 |
Stort finthakket fed hvidløg
|
1 |
Rapsolie
|
1 spsk |
Perlebyg (ca. 3¼ dl)
|
100 g |
---|---|
Grøntsagsbouillon
|
2 dl |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Flagesalt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|