7146 kJ / 1708 kcal
377 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 9 % | 2 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 8,1 g |
Fedt: | 54,2 % | 5,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
2½ dl | |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Flydende honning
|
1 tsk |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Tørrede røde linser (ca. 2 dl)
|
150 g |
---|---|
Vand
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Jomfruolivenolie
|
3 spsk |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1½ spsk |
Flydende honning
|
1 tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Syrlige æbler i tern, fx elstar
|
100 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Italiensk brød i tern
|
125 g |
Fintstrimlet rødkål
|
200 g |
---|---|
Fintstrimlede gulerødder
|
200 g |
Fintstrimlede pastinakker
|
100 g |
Ærteskud
|
50 g |
Tørrede tranebær
|
4 spsk |