9066 kJ / 2167 kcal
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 12,7 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 69,8 % | 15,3 g |
Fedt: | 17,5 % | 1,8 g |
2 dl
Vand
|
|
---|---|
250 g
Perlebyg - polerede bygkerner (ca. 3¼ dl)
|
|
1 liter
Mælk
|
|
3
Skrællede pærer i tern
|
|
50 g
Udstenede dadler i strimler
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1 tsk
Majsstivelse, fx maizena
|
4
Halve ferskner fra dåse
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sukker
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|