Bygotto med palmekål og andebryst

Bygotto med palmekål og andebryst

35 min Hovedret
Palmekål er en dejlig kålsort som vinder mere og mere frem. Den vokser på en stok og ligner lidt - en palme. Smagen er a la grønkål, men mildere og med et strejf af bøgeblade.
Mere inspiration

Her en lækker variation af bygotto - med hytteost.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10573 kJ / 2527 kcal

Næringsindhold pr. 100g

513 kJ / 123 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 23,1 % 7 g
Kulhydrat: 46,8 % 14,1 g
Fedt: 30,1 % 4,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise