9696 kJ / 2317 kcal
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 25,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 13,9 g |
Fedt: | 24,6 % | 3,1 g |
Her en lækker variation af bygotto - med hytteost.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
320 g
Perlebyg (ca. 4 dl)
|
|
3
Grofthakkede zittauerløg (ca. 250 g)
|
|
6 dl
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Friske palmekålsblade eller grønkål
|
|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
Fintstrimlede palmekålsblade
|
---|