Bygotto med palmekål og andebryst
35 min
•
Palmekål er en dejlig kålsort som vinder mere og mere frem. Den vokser på en stok og ligner lidt - en palme. Smagen er a la grønkål, men mildere og med et strejf af bøgeblade.
Ingredienser
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Havsalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bygotto
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
4 dl
Perlebyg (ca. 320 g)
|
|
3
Grofthakkede løg (ca. 250 g)
|
|
6 dl
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Friske palmekålsblade eller grønkål
|
|
1½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
Pynt
Fintstrimlede palmekålsblade
|
---|
Sådan gør du
Bygotto
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9284 kJ / 2219 kcal
Næringsindhold pr. 100g
471 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 25,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 14,5 g |
Fedt: | 22,5 % | 2,9 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.