Hvis det ikke er vigtigt at retten er vegetarisk, giver oksebouillon den bedste smag til retten. Palmekålen kan erstattes af grønkål. Du kan også bruge belugalinser i retten, men retten bliver mere grå i farven.
11334 kJ / 2709 kcal
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 14,7 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 9,5 g |
Fedt: | 44,2 % | 5,2 g |
Alkohol: | 4,3 % |
30 g
Tørrede svampe
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
2
Finthakkede løg
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
200 g
Tørrede grønne linser, fx anicia eller puy
|
|
¾ liter
Okse- eller grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Halverede markchampignoner
|
|
2
Rødløg i grove både
|
|
10 g
Smør
|
|
1½ dl
Rødvin
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 spsk
Østerssauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør
|
300 g
Palmekålsblade
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
2
Røde æbler i tern
|
|
---|---|
100 g
Grofthakkede hasselnøddekerner, evt. ristede
|
|
Godt brød
|