Oksegryde med rødvinssauce

Oksegryde med rødvinssauce

30 min Hovedret

Oksegryde med rødvinssauce er en dejlig ret, som giver varmen på en kold dag. Kombinationen af den syrlige rødvinssauce og sødmen fra appelsin og gulerødder, giver en ret, som kommer hele smagspaletten rundt. Oksegryde med rødvinssauce smager skønt med kartoffelmos, kogte kartofler, ris eller pasta - mulighederne er mange. Server oksegryde med rødvinssauce til gæster eller på en helt almindelig hverdagsaften for familien.

Mere inspiration

Du kan lave din egen rødvinssauce.

Velbekomme!
Tips

Du kan tilsætte en smule vand, hvis du synes saucen er for tyk. Eller du kan jævne den med lidt saucejævner, hvisdu synes den er for tynd - det er en smagssag. Tilsæt evt. 1 tsk sukker eller honning, hvis du synes saucen er for skarp.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10037 kJ / 2399 kcal

Næringsindhold pr. 100g

350 kJ / 84 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 26,4 % 5,4 g
Kulhydrat: 46,6 % 9,6 g
Fedt: 27 % 2,6 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser