Andebryst med bagte æbler, løg og sprødstegt svær
1 time
•
Retten leder tankerne hen på den traditionelle æbleflæsk - nu i en anderledes version med andebryst med sprøde svær og masser af æbler, løg og timian.
Ingredienser
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
---|---|
6
Uskrællede æbler i både (ca. 750 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Frisk timian
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Tørrede tranebær
|
Tilbehør
240 g
Ristet groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegetid:
Ca. ½ time ved 175° - traditionel ovn.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7382 kJ / 1764 kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 30,8 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 10,4 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,7 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.