Er der noget så godt som god gammeldags andesteg?
Peberrodssaucen kan også tilberedes med piskefløde, - vurder selv, hvor meget du vil koge fløden ind.
Du kan tilsætte løg til grøntsagsblandingen og/eller udskifte æblerne med pærer.
9147 kJ / 2186 kcal
320 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 31,8 % | 6 g |
Kulhydrat: | 48,4 % | 9,1 g |
Fedt: | 19,8 % | 1,7 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt (ca. 2½ dl)
|
200 g |
Brun farin (ca. spsk)
|
3 spsk |
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
2 |
---|
Rødløg i både
|
1 |
---|---|
Sorte peberkorn
|
4 |
Vand
|
7½ dl |
½ liter | |
Frisk, fintrevet peberrod
|
2 spsk |
Eddike
|
1 spsk |
Sukker
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
25 g |
---|---|
Broccoli i små buketter og stokken i skiver
|
300 g |
Rødløg i tynde både
|
2 |
Uskrællede æbler i både, fx ingrid marie
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte kartofler
|
1 kg |
---|
Frisk timian
|
---|