Sprængt andebryst er en helt anden måde at tilberede kødet på. Formålet med sprængningen er at tilføre kødet, her andebrystet, så meget salt, at det holder bedre på kødsaften, men ikke så meget, at det smager for salt. Og det gældre om at holde balancen i hele kødstykket. Her får du en nem opskrift på sprængt andebryst og et dejligt tilbehør i form af smørstegte grøntsager og en dejlig peberrodssauce.
Peberrodssaucen kan også tilberedes med piskefløde, - vurder selv, hvor meget du vil koge fløden ind.
Du kan tilsætte løg til grøntsagsblandingen og/eller udskifte æblerne med pærer.
11253 kJ / 2690 kcal
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,6 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 10,2 g |
Fedt: | 29,7 % | 3,2 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.