Sprængt andebryst med peberrodssauce

Sprængt andebryst med peberrodssauce

60+ min Hovedret
Sprængt andebryst er en helt anden måde at tilberede kødet på. Formålet med sprængningen er at tilføre kødet, her andebrystet, så meget salt, at det holder bedre på kødsaften, men ikke så meget, at det smager for salt. Og det gældre om at holde balancen i hele kødstykket. Her får du en nem opskrift på sprængt andebryst og et dejligt tilbehør i form af smørstegte grøntsager og en dejlig peberrodssauce.
Mere inspiration

Er der noget så godt som god gammeldags andesteg?

Andesteg
60+ min
Andesteg
(304)
Velbekomme!
Tips

Peberrodssaucen kan også tilberedes med piskefløde, - vurder selv, hvor meget du vil koge fløden ind.

Variation

Du kan tilsætte løg til grøntsagsblandingen og/eller udskifte æblerne med pærer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11271 kJ / 2694 kcal

Næringsindhold pr. 100g

395 kJ / 94 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 26,6 % 6,2 g
Kulhydrat: 43,7 % 10,1 g
Fedt: 29,7 % 3,2 g
Relateret video
Hvordan koger man broccoli

Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.

Ingredienser