Sandwich med stegt andebryst

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

En lækker og mættende sandwich med andebryst og selleridressing. Sandwich med stegt andebryst er et godt valg på en aften hvor det gerne må være både nemt og lækkert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Andebryst

  • 1 andebryst (ca. 300 g)

Selleridressing

Sandwich

  • bladene af 1 hjertesalat (ca. 75 g)
  • 4 skiver ristet groft landbrød (ca. 300 g)
  • 1 avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Andebryst

  1. Fjern eventuelle rester af fjer og rids skindet på andebrystet.
  2. æg det med skindsiden nedad i en kold pande og skru op til kraftig varme. Steg i ca. 3 min., eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 10 min.
  3. Vend andebrystet og steg kødsiden i ca. 10 min.
  4. Skær kødet i skiver ved serveringen.

Selleridressing

  1. Rør yoghurt, mangochutney og salt sammen i en stor skål.
  2. Vend revet selleri og æbletern i dressingen og smag til.

Sandwich

  1. Fordel først salatblade og derefter ⅔ af selleridressingen på de 4 skiver ristet brød.
  2. Anret andebryst og avocado på brødene og drys med salt. S
  3. Server sammen med resten af dressingen og citronbåde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8215 kJ / 1956 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag