Sandwich med stegt andebryst

Sandwich med stegt andebryst

30 min
En lækker og rustik sandwich med andebryst og selleridressing. Sandwich med stegt andebryst er et godt valg på en aften, hvor det gerne må være både nemt og lækkert.

Sådan gør du

Andebryst
  • Fjern eventuelle rester af fjer og rids skindet på andebrystet.
  • Læg det med skindsiden nedad i en kold pande og skru op til kraftig varme. Steg i ca. 3 min., eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til jævn varme og steg i yderligere ca. 10 min.
  • Vend andebrystet og steg kødsiden i ca. 10 min.
  • Skær kødet i skiver ved serveringen.
Selleridressing
  • Rør yoghurt, mangochutney og salt sammen i en stor skål.
  • Vend revet selleri og æbletern i dressingen og smag til.
Sandwich
  • Fordel først salatblade og derefter ⅔ af selleridressingen på de 4 skiver ristet brød.
  • Anret andebryst og avocado på brødene og drys med salt.
  • Server sammen med resten af dressingen og citronbåde.
Energiindhold for hele retten:

7526 kJ / 1799 kcal

Næringsindhold pr. 100g

398 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 22,6 % 5,3 g
Kulhydrat: 57,7 % 13,5 g
Fedt: 19,7 % 2,1 g

Ingredienser

Andebryst
Andebryst med skind (ca. 300 g)
1
Selleridressing
Græsk yoghurt
3 dl
Stærk mangochutney
4 spsk
Groft salt
¾ tsk
Groftrevet knoldselleri
350 g
Røde æbler i små tern, fx discovery (ca. 250 g)
2
Sandwich
Hjertesalat (ca. 75 g)
bladene af 1
Ristet groft landbrød (ca. 300 g)
4 skiver
Avocado i tynde skiver (ca. 125 g)
1
Groft salt
¾ tsk
Citron (usprøjtet) i både
1