Bagte rødbeder
45 min
•
&format=webp)
Bagte rødbeder er et dejligt tilbehør til fx stegt kød, kylling eller fisk. Alternativt kan de serveres med en grøn salat og brød - og gøre det ud for et selvstændigt måltid.
Ingredienser
1 kg
Rødbeder
|
|
---|---|
1
Appelsin - skal og saft heraf
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
50 g
Grofthakkede valnødder
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
|
1 nip flagesalt
|
Peberrodscreme med grønkål
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1- 2 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Optøet frossen, hakket grønkål
|
Sådan gør du
Peberrodscreme med grønkål
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6271 kJ / 1499 kcal
Næringsindhold pr. 100g
404 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 8,3 % | 2 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 7,7 g |
Fedt: | 59,5 % | 6,5 g |
