Bagte rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

60+ min

Bagte rødbeder er dejligt tilbehør til aftensmaden, for eksempel en steg eller kyllingebryster.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 små runde rødbeder eller 3 aflange
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1½ spsk smeltet smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem igennem en gang fra rodspids til top. Læg dem i et ovnfast fad med den buede side op og hæld bouillonen ved. Pensl rødbederne med fedtstof og dæk fadet med alufolie. Bag rødbederne nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 60 min ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag