Bagte rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Bagte rødbeder er dejligt tilbehør til aftensmaden, for eksempel en steg eller kyllingebryster.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 små runde rødbeder eller 3 aflange
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1½ spsk smeltet smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl rødbederne og skær dem igennem en gang fra rodspids til top. Læg dem i et ovnfast fad med den buede side op og hæld bouillonen ved. Pensl rødbederne med fedtstof og dæk fadet med alufolie. Bag rødbederne nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 60 min ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: