Ca. 25 min. ved 200° - varmluft.
9140 kJ / 2185 kcal
482 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 14,5 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 56,7 % | 16,1 g |
Fedt: | 28,8 % | 3,8 g |
400 g
Små kartofler i både
|
|
---|---|
3
Rødbeder i tern (ca. 300 g)
|
|
4
Gulerødder i tern (ca. 300 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
240 g
Perlespelt (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 spsk
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
250 g
Salatost i mindre stykker
|