Bagt laks med hytteost og rødbeder
45 min
•
&format=webp)
Lækkert krydret laks med farverigt tilbehør. Hytteostsalsaen passer perfekt til.
Ingredienser
800 g
Skrællede rødbeder i både
|
|
---|---|
600 g
Skrællede kartofler i både
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4
Skind- og benfri laksefileter (ca. 500 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Herbes de Provence
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 spsk
Tomatsalsa
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Pynt
Frisk koriander
|
---|
Tilbehør
150 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10877 kJ / 2600 kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,9 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 11,3 g |
Fedt: | 34,4 % | 4,4 g |
