Bagte grøntsager med hytteost
1 timer

Bagte grøntsager med hytteost

Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte grøntsager med hytteost

Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • ¾ spsk ostindisk karry
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 200 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 1½ dl grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
  • 1 dl frisk, klippet purløg
  • 1 knust fed hvidløg

Hertil

  • 520 g blandet salat

Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og grøntsager. Svits grøntsagerne et kort øjeblik. Smag til med peber. Fordel grøntsagerne i et smurt, ovalt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 30 cm). Pisk æg, hytteost og bouillon sammen og vend purløg og evt. hvidløg i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og "løft" lidt i dem, så massen fordeles. Bag midt i ovnen, til retten er fast. Server grøntsagene varme eller kolde.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 37 %
Print