Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Grøntsagerne kan skiftes ud med andre grøntsager. Anvendes grove grøntsager som kartofler og rodfrugter øges bagetiden med 20-30 min. Skal tilbehøret være ekstra festligt, kan du lave flødebagte grøntsager ved at erstatte hytteosten med piskefløde.
3145 kJ / 752 kcal
180 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 27 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 3,2 g |
Fedt: | 42,6 % | 2,1 g |
25 g
Smør
|
|
---|---|
¾ spsk
Karry
|
|
5
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
3
Hakkede løg (ca. 225 g)
|
|
5 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 200 g)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æg
|
|
200 g
Hytteost
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dl
Frisk, klippet purløg
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
Blandet salat (ca. 520 g)
|
---|