Bagte grøntsager med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • ¾ spsk ostindisk karry
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1½ dl grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
  • 1 dl frisk, klippet purløg
  • 1 knust fed hvidløg

Hertil

  • 520 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og grøntsager. Svits grøntsagerne et kort øjeblik. Smag til med peber. Fordel grøntsagerne i et smurt, ovalt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 30 cm). Pisk æg, hytteost og bouillon sammen og vend purløg og evt. hvidløg i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og "løft" lidt i dem, så massen fordeles. Bag midt i ovnen, til retten er fast. Server grøntsagene varme eller kolde.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: