Bagte grøntsager med hytteost

Bedømmelse

(6 vurderinger)

1 timer

Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • ¾ spsk ostindisk karry
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 200 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1½ dl grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
  • 1 dl frisk, klippet purløg
  • 1 knust fed hvidløg

Hertil

  • 520 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og grøntsager. Svits grøntsagerne et kort øjeblik. Smag til med peber. Fordel grøntsagerne i et smurt, ovalt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 30 cm). Pisk æg, hytteost og bouillon sammen og vend purløg og evt. hvidløg i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og "løft" lidt i dem, så massen fordeles. Bag midt i ovnen, til retten er fast. Server grøntsagene varme eller kolde.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde: