Bagte grøntsager med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Passer både som tilbehør til kød eller selvstændig vegetarret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • ¾ spsk ostindisk karry
  • 5 groftrevne gulerødder
  • 3 hakkede zittauerløg
  • 5 stilke bladselleri i skiver
  • friskkværnet peber
  • 2 æg
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%
  • 1½ dl grøntsagsbouillon eller hønsebouillon
  • 1 dl frisk, klippet purløg
  • 1 knust fed hvidløg

Hertil

  • 520 g blandet salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og grøntsager. Svits grøntsagerne et kort øjeblik. Smag til med peber. Fordel grøntsagerne i et smurt, ovalt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 30 cm). Pisk æg, hytteost og bouillon sammen og vend purløg og evt. hvidløg i. Hæld æggemassen over grøntsagerne og "løft" lidt i dem, så massen fordeles. Bag midt i ovnen, til retten er fast. Server grøntsagene varme eller kolde.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 200°.

Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 40 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: