Ca. 40 min. ved 250° - traditionel ovn.
11448 kJ / 2736 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 31,3 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 7,9 g |
Fedt: | 36,3 % | 4,1 g |
1 kg
Kartofler
|
|
---|---|
2½ dl
Kvark græsk yoghurt eller cremefraiche
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
800 g
Kyllingeover- og underlår
|
|
150 g
Rensede hele radiser
|
|
4
Rødløg i kvarte (ca. 350 g)
|
|
1½ bundt
Forårsløg i 6-7 cm stykker (ca. 150 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
---|---|
3 spsk
Fintsnittet top af forårsløg
|