Bagte grøntsager med kylling

Bagte grøntsager med kylling

45 min
Bagte grøntsager med kylling og radiser i fad. En smuk ret, hvor det hele ryger i ovnen og næsten passer sig selv.

Sådan gør du

Bagetid:

Ca. 40 min. ved 250° - traditionel ovn.

  • Læg et stykke bagepapir i ovnens, eller anden stor, bradepande og kom kartofler heri. Rør kvark, sennep og salt sammen og kom kyllingelår og halvdelen af kvarkblandingen i en frysepose. Vend godt rundt, fordel kyllingelårene mellem kartoflerne og bag det midt i ovnen i ca. 20 min. Tag bradepanden ud, fordel radiser, rødløg og forårsløg og drys hele retten med salt og peber. Bag grøntsager og kylling færdig midt i ovnen.
  • Drys med dild og top af forårsløg og server retten, gerne i bradepanden, sammen med resten af den iskolde sennepskvark.
Energiindhold for hele retten:

11448 kJ / 2736 kcal

Næringsindhold pr. 100g

415 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 31,3 % 7,6 g
Kulhydrat: 32,4 % 7,9 g
Fedt: 36,3 % 4,1 g
Mere inspiration

Prøv disse sprøde polentafritter - som herlig snack eller lækkert tilbehør.

Polentafritter
60+ min
Polentafritter
(2)

Ingredienser

1 kg Kartofler
2½ dl Kvark eller cremefraiche
1 spsk Dijon-honningsennep
¼ tsk Groft salt
800 g Kyllingeover- og underlår
150 g Rensede hele radiser
4 Rødløg i kvarte (ca. 350 g)
1½ bundt Forårsløg i 6-7 cm stykker (ca. 150 g)
1½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
3 spsk Finthakket frisk dild
3 spsk Fintsnittet top af forårsløg
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk