Bagte grøntsager med kylling

Bagte grøntsager med kylling

45 min
Bagte grøntsager med kylling og radiser i fad. En smuk ret, hvor det hele ryger i ovnen og næsten passer sig selv.

Sådan gør du

  • Læg et stykke bagepapir i ovnens, eller anden stor, bradepande og kom kartofler heri. Rør kvark, sennep og salt sammen og kom kyllingelår og halvdelen af kvarkblandingen i en frysepose. Vend godt rundt, fordel kyllingelårene mellem kartoflerne og bag det midt i ovnen i ca. 20 min. Tag bradepanden ud, fordel radiser, rødløg og forårsløg og drys hele retten med salt og peber. Bag grøntsager og kylling færdig midt i ovnen.
  • Drys med dild og top af forårsløg og server retten, gerne i bradepanden, sammen med resten af den iskolde sennepskvark.
Bagetid
  • Ca. 40 min. ved 250° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Prøv disse sprøde polentafritter - som herlig snack eller lækkert tilbehør.

Polentafritter
60+ min
Polentafritter
(2)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11457 kJ / 2738 kcal

Næringsindhold pr. 100g

415 kJ / 99 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 31,3 % 7,6 g
Kulhydrat: 32,4 % 7,9 g
Fedt: 36,3 % 4,1 g

Ingredienser

Kartofler
1 kg
2½ dl
Dijon-honningsennep
1 spsk
Groft salt
¼ tsk
Kyllingeover- og underlår
800 g
Rensede hele radiser
150 g
Rødløg i kvarte (ca. 350 g)
4
Forårsløg i 6-7 cm stykker (ca. 150 g)
1½ bundt
Groft salt
1½ tsk
Friskkværnet peber
Hakkede friske dildkviste
3 spsk
Fintsnittet top af forårsløg
3 spsk