Prøv disse sprøde polentafritter - som herlig snack eller lækkert tilbehør.
11457 kJ / 2738 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 31,3 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 32,4 % | 7,9 g |
Fedt: | 36,3 % | 4,1 g |
Kartofler
|
1 kg |
---|---|
2½ dl | |
Dijon-honningsennep
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Kyllingeover- og underlår
|
800 g |
Rensede hele radiser
|
150 g |
Rødløg i kvarte (ca. 350 g)
|
4 |
Forårsløg i 6-7 cm stykker (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Hakkede friske dildkviste
|
3 spsk |
---|---|
Fintsnittet top af forårsløg
|
3 spsk |