10168 kJ / 2430 kcal
442 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 30,5 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 13,5 g |
Fedt: | 17,4 % | 2,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
10 g |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
1 |
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
320 g |
Grøntsagsbouillon
|
4 dl |
2½ dl | |
Vasket eller skrællet græskar i tern, fx butternut
|
300 g |
Finthakket rød chilipeber
|
1½ spsk |
Fintrevet frisk ingefær
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Røde æbler i meget tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
2 |
---|---|
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Frisk koriander
|
2 dl |