9602 kJ / 2295 kcal
539 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 24,9 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 17,6 g |
Fedt: | 19,6 % | 2,8 g |
1¾ dl
Vand
|
|
---|---|
10 g
Gær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Hasselnøddeolie eller neutral olie, fx rapsolie
|
|
75 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
1
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark
|
|
---|---|
100 g
Tørrede figner i skiver
|
|
3
Røde æbler i halve, tynde skiver, fx gloster (ca. 300 g)
|
|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Friske grønkålsblade
|
|
---|---|
2 tsk
Æbleeddike
|
|
1½ spsk
Hasselnøddeolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Små tern af æbler
|
---|