Servér et krydret glas gløgg drink til julepizzaen.
9510 kJ / 2273 kcal
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 25,5 % | 8 g |
Kulhydrat: | 54,2 % | 17 g |
Fedt: | 20,3 % | 2,9 g |
Vand
|
1¾ dl |
---|---|
Gær
|
10 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Hasselnøddeolie eller neutral olie, fx rapsolie
|
1 tsk |
Fuldkornshvedemel (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
200 g |
Andebryst med skind (ca. 300 g)
|
1 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
250 g | |
Tørrede figner i skiver
|
100 g |
Røde æbler i halve, tynde skiver, fx gloster (ca. 300 g)
|
3 |
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
50 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske grønkålsblade
|
300 g |
---|---|
Æbleeddike
|
2 tsk |
Hasselnøddeolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Små tern af æbler
|
---|