Hindbærtrifli med æble og limeskyr - Opskrifter - Arla

Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Kompot

  • 2 æbler i tern (ca. 250 g)
  • 150 g frosne hindbær
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk vand
  • ¼ tsk vaniljepulver

Mysli med valnødder

  • 1 tsk kokosolie
  • 75 g mysli
  • 50 g hakkede valnøddekerner
  • 1 spsk ahornsirup
  • ½ liter Cheasy® skyr lime 0,2%

Pynt

  • friske hindbær
  • limefrugt i tynde skiver

Sådan gør du

Sådan gør du

Kompot

Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.

Mysli med valnødder

Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.

Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print