Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kompot

  • 2 æbler i tern (ca. 250 g)
  • 150 g frosne hindbær
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk vand
  • ¼ tsk vaniljepulver

Mysli med valnødder

  • 1 tsk kokosolie
  • 75 g mysli
  • 50 g hakkede valnøddekerner
  • 1 spsk ahornsirup
  • ½ liter Cheasy® skyr lime 0,2%

Pynt

  • friske hindbær
  • limefrugt i tynde skiver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kompot

Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.

Mysli med valnødder

Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.

Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Print

Andre gode forslag