Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

Sådan gør du

Kompot
  • Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.
Mysli med valnødder
  • Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.
  • Vend skyr med limesaft. Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5219 kJ / 1247 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 25,1 % 7 g
Kulhydrat: 44,9 % 12,5 g
Fedt: 30 % 3,8 g
Mere inspiration

Hjemmelavet mysli er skønt at have på lager.

Mysli
45 min
Mysli
(23)

Ingredienser

Kompot
Æbler i tern (ca. 250 g)
2
Frosne hindbær
150 g
Ahornsirup
1 spsk
Vand
1 spsk
Vaniljepulver
¼ tsk
Mysli med valnødder
Kokosolie
1 tsk
Mysli
75 g
Hakkede valnøddekerner
50 g
Ahornsirup
1 spsk
Limeskyr
Skyr naturel
½ liter
Friskpresset limesaft
1 spsk
Pynt
Friske hindbær
Limefrugter i tynde skiver