Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.
https://www.arla.dk/opskrifter/hindbartrifli-med-able-og-limeskyr/

Sådan gør du

Kompot
  • Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.
Mysli med valnødder
  • Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.
  • Vend skyr med limesaft. Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.
Energiindhold for hele retten:

5219 kJ / 1247 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 25,1 % 7 g
Kulhydrat: 44,9 % 12,5 g
Fedt: 30 % 3,8 g
Mere inspiration

Hjemmelavet mysli er skønt at have på lager.

Mysli
45 min
Mysli
(23)

Ingredienser

Kompot
2 Æbler i tern (ca. 250 g)
150 g Frosne hindbær
1 spsk Ahornsirup
1 spsk Vand
¼ tsk Vaniljepulver
Mysli med valnødder
1 tsk Kokosolie
75 g Mysli
50 g Hakkede valnøddekerner
1 spsk Ahornsirup
Limeskyr
½ liter Skyr naturel
1 spsk Friskpresset limesaft
Pynt
Friske hindbær
Limefrugter i tynde skiver