Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g hel boghvede (ca. ¾ dl)
  • 50 g grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
  • 50 g groft rugmel (ca. 1 dl)
  • 25 g græskarkerner
  • 2½ spsk akaciehonning
  • 25 g smør - smeltet
  • ½ dl vand

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør honning, smør og vand i blandingen så det bliver godt fordelt. Der må gerne være små klumper i blandingen. Fordel myslien i en bradepande med bagepapir. Tør myslien midt i ovnen - rør af og til. Pas især på at kanterne ikke bliver for mørke. Lad myslien køle af på en rist.

Vend skyr sammen med honning og citronmelisse. Læg skyr, bær og mysli lagvis i glas (a ca. 3 dl), gem lidt bær til pynt. Server straks.

Tørretid

Ca. 1 time og 15 min. ved 150° - traditionel ovn.

Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag