Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Tilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.
Ingredienser
50 g
Hel boghvede (ca. ¾ dl)
|
|
---|---|
50 g
Grovvalsede havregryn (ca. 1¼ dl)
|
|
50 g
Groft rugmel (ca. 1 dl)
|
|
25 g
Græskarkerner
|
|
2½ spsk
Akaciehonning
|
|
25 g
Smør - smeltet
|
|
½ dl
Vand
|
½ liter
Skyr naturel
|
|
---|---|
2 spsk
Akaciehonning
|
|
1 dl
Finthakkede citronmelisseblade
|
|
100 g
Blåbær
|
|
100 g
Hindbær
|
Sådan gør du
Prøv også en version med friske jordbær og mynte - brug 200 g jordbær og fordel halvdelen af akaciehonningen på jordbær, skåret i mindre stykker. Vend finthakket mynte i skyren og saml din trifli lagvis.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6387 kJ / 1526 kcal
Næringsindhold pr. 100g
601 kJ / 144 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 22,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 19,1 g |
Fedt: | 23,3 % | 3,8 g |
Relateret video
Trifli med skyr, blåbær, hindbær og knas
ilsmagt skyr, knasende sprød mysli og lækre bær bliver her serveret lag på lag.
