Kirsebærtrifli
2 timer 25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Kirsebærtrifli er en skøn dessert med makroner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Trifli kalder man normalt en dessert bestående af knuste makroner fugtet med sherry, dækket af frugt og med creme - og pyntet med flødeskum. Men som altid er det ikke ulovligt at lege lidt med definitionerne. Kirsebærtrifle er en smuk og velsmagende dessert.
Ingredienser
Kirsebærtrifli
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
50 g
Makroner
|
|
1½ spsk
Sherry
|
|
150 g
Syltede kirsebær
|
|
½ liter
Ymer eller tykmælk
|
|
3 spsk
Sukker
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
½ dl
Kirsebærsaft
|
Pynt
Flødeskum
|
---|
Sådan gør du
Kirsebærtrifli
Du kan vælge at anrette kirsebærtrifli i en skål i stedet for at portionsanrette. Brug i så fald et ekstra blad husblas.
Relateret video
Sådan bruger du husblas
