Kirsebærtrifli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

60+ min

Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Makronerne lægges i bunden af en lav skål, sherryen hældes over og derefter kirsebærrene. Fløden piskes. Lidt af flødeskummet tages fra til pynt, og resten vendes i ymeren, der er blandet med sukker.

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Trækkes op af vandet og smeltes i vandbad, med det vand, der hænger ved. Kirsebærsaften kommes i husblassen, og det hele vendes i fløde-ymerblandingen. Der omrøres en gang imellem, til den begynder at stivne.

Når flødeblandingen er halvstivnet hældes den over kirsebærrene. Kirsebærtriflien stilles tildækket i køleskab et par timer og pyntes med flødeskum lige før serveringen.

Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag