Kirsebærtrifli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

60+ min

Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Makronerne lægges i bunden af en lav skål, sherryen hældes over og derefter kirsebærrene. Fløden piskes. Lidt af flødeskummet tages fra til pynt, og resten vendes i ymeren, der er blandet med sukker.

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Trækkes op af vandet og smeltes i vandbad, med det vand, der hænger ved. Kirsebærsaften kommes i husblassen, og det hele vendes i fløde-ymerblandingen. Der omrøres en gang imellem, til den begynder at stivne.

Når flødeblandingen er halvstivnet hældes den over kirsebærrene. Kirsebærtriflien stilles tildækket i køleskab et par timer og pyntes med flødeskum lige før serveringen.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 1 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: