Kirsebærtrifli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

60+ min

Skøn dessert med markoner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Ser flot ud og giver lyst til mere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

Sådan gør du

Sådan gør du

Makronerne lægges i bunden af en lav skål, sherryen hældes over og derefter kirsebærrene. Fløden piskes. Lidt af flødeskummet tages fra til pynt, og resten vendes i ymeren, der er blandet med sukker.

Husblassen sættes i blød i koldt vand i ca. 10 min. Trækkes op af vandet og smeltes i vandbad, med det vand, der hænger ved. Kirsebærsaften kommes i husblassen, og det hele vendes i fløde-ymerblandingen. Der omrøres en gang imellem, til den begynder at stivne.

Når flødeblandingen er halvstivnet hældes den over kirsebærrene. Kirsebærtriflien stilles tildækket i køleskab et par timer og pyntes med flødeskum lige før serveringen.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 57 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag