Kirsebærtrifli

Kirsebærtrifli

60+ min Dessert
Kirsebærtrifli er en skøn dessert med makroner, syltede kirsebær og sød flødefromage. Trifli kalder man normalt en dessert bestående af knuste makroner fugtet med sherry, dækket af frugt og med creme - og pyntet med flødeskum. Men som altid er det ikke ulovligt at lege lidt med definitionerne. Kirsebærtrifle er en smuk og velsmagende dessert.
Mere inspiration

Er du glad for trifli - så prøv også en mere traditionel æbletrifli

Æbletrifli
60+ min
Æbletrifli
(2)
Velbekomme!
Tips

Du kan vælge at anrette kirsebærtrifli i en skål i stedet for at portionsanrette. Brug i så fald et ekstra blad husblas.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8074 kJ / 1930 kcal

Næringsindhold pr. 100g

759 kJ / 181 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 10 % 4,4 g
Kulhydrat: 32,3 % 14,4 g
Fedt: 56,5 % 11,6 g
Alkohol: 1,2 %
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser