Her er en anden skøn is, som smager lækkert i julemåneden.
Du kan også lave juleisen på ismaskine. Tilsæt først kirebærsaucen til sidst, når isen har fået en mere fast konsistens. Ellers vil kirsebærsaucen farve isen lyserød.
Tag isen ud af fryseren ½ time før servering.
16302 kJ / 3896 kcal
1469 kJ / 351 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 4,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 33,4 % | 28,9 g |
Fedt: | 61,7 % | 24,5 g |
Denne sushi bowl med chilibagt laks og ris smager skønt af Japan og har alle de klassiske sushi-smage. Bowlen kan spises både lun og kold - og den er genial at lave, hvis du har en rest kogte ris og/eller et stykke bagt laks fra dagen før. Sushi bowlen med bagt laks kan varieres i det uendelige - her er den toppet med syltet ingefær, avocado og forårsløg. Ris og laks røres op med soya og chilidressing og den smagfulde ret spises med små stykker af tørret tang.