Her er en anden skøn is, som smager lækkert i julemåneden.
Du kan også lave juleisen på ismaskine. Tilsæt først kirebærsaucen til sidst, når isen har fået en mere fast konsistens. Ellers vil kirsebærsaucen farve isen lyserød.
Tag isen ud af fryseren ½ time før servering.
16587 kJ / 3964 kcal
1494 kJ / 357 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,6 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 27,6 % | 24,3 g |
Fedt: | 66,8 % | 27 g |
Denne sushi bowl med chilibagt laks og ris smager skønt af Japan og har alle de klassiske sushi-smage. Bowlen kan spises både lun og kold - og den er genial at lave, hvis du har en rest kogte ris og/eller et stykke bagt laks fra dagen før. Sushi bowlen med bagt laks kan varieres i det uendelige - her er den toppet med syltet ingefær, avocado og forårsløg. Ris og laks røres op med soya og chilidressing og den smagfulde ret spises med små stykker af tørret tang.
½ liter | |
Æggeblommer
|
3 |
Sukker (ca. ¾ dl)
|
60 g |
Vaniljestang - kornene heraf
|
1 |
Marcipan i små tern
|
150 g |
---|---|
Grofthakket mørk chokolade
|
75 g |
Smuttede mandler - grofthakkede og ristede
|
75 g |
Kirsebærsauce, fx Amarena dessertkirsebærsauce
|
200 g |