Du kan også lave juleisen på ismaskine. Tilsæt først kirebærsaucen til sidst, når isen har fået en mere fast konsistens. Ellers vil kirsebærsaucen farve isen lyserød.
Tag isen ud af fryseren ½ time før servering.
16217 kJ / 3876 kcal
1461 kJ / 349 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 5,7 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 24,3 g |
Fedt: | 66,1 % | 26,1 g |
Hjemmelavet juleis med skøn julesmag af marcipan, chokolade og mandler. Juleisen er et lækkert alternativ til juleaften, hvis du ikke er til risalamande.
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
60 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
150 g
Marcipan i små tern
|
|
---|---|
75 g
Grofthakket mørk chokolade
|
|
75 g
Smuttede mandler - grofthakkede og ristede
|
|
200 g
Kirsebærsauce, fx Amarena dessertkirsebærsauce
|