Giv din appelsin- og granatæblesalat et lækkert tvist - tilsæt 50 g bløde svesker i strimler.
I stedet for kardemommekapsler kan du bruge ¼ tsk stødt kardemomme.
10620 kJ / 2538 kcal
684 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 3,8 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 20,8 g |
Fedt: | 44,5 % | 8,2 g |
Lækker tapas - måske til nytårsaften?
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
1½
Æggehvide (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
50 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
1½
Æggeblomme (ca. ½ dl)
|
|
50 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
2
Kardemommekapsler - frøene herfra
|
|
---|---|
30 g
Pankorasp
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
25 g
Smør
|
|
Guldstøv
|
4
Usprøjtede appelsiner (ca. 800 g)
|
|
---|---|
75 g
Sukker (ca. 1¼ dl)
|
|
75 g
Kerner fra granatæble
|