20-25 min. ved 175°- traditionel ovn. Kagen skal være lidt underbagt.
Lav chokoladespåner ved at skrabe den glatte bagside af en hel plade chokolade med en kniv. Brug en stor skarp kniv med glat skær.
30322 kJ / 7247 kcal
1618 kJ / 387 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 3,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 34,8 g |
Fedt: | 59,7 % | 26,1 g |
Endnu en lækker og flot islagkage - prøv den!
100 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
75 g
Blødt smør
|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
3
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
|
½ tsk
Bagepulver
|
|
10 g
Smør
|
200 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
6
Æggeblommer (ca. 6 spsk)
|
|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
6 dl
Piskefløde
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Mørk sirup
|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
Hele, ristede hasselnøddekerner
|
|
---|---|
Chokoladespåner
|