Islagkage med kokos og bagt ananas
5 timer 45 min
•
Arbejdstid: 50 min
•
En fin islagkage med den skønne kombination af kokos og ananas....man kan næsten se tropeøen for sig.
Ingredienser
Kokosis
½ liter
Kold vaniljesauce
|
|
---|---|
125 g
Fint rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 dåse
Kokosmælk
|
|
½ dl
Friskpresset limesaft
|
Bunde
125 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Meget grofthakkede, smuttede mandler
|
|
125 g
Rørsukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
125 g
Kokosmel (ca. 3½ dl)
|
Bagt ananas
1
Frisk ananas (ca. 1⅗ kg)
|
|
---|---|
3 spsk
Fint rørsukker
|
|
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
---|
Sådan gør du
Kokosis
Bunde
Bagt ananas
Ved serveringen
Den bagte ananas kan også serveres kold. Bunden uden is kan fryses eller opbevares i en kagedåse i ca. 4 døgn.
Islagkagen kan fryses.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
22605 kJ / 5403 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1019 kJ / 244 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 4,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 36,4 % | 21,8 g |
Fedt: | 59,2 % | 16,3 g |