Islagkage med saltkaramel
6 timer
•
Arbejdstid: 50 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
En indbydende islagkage med saltkaramel og sprød sort kiksebund. Prøv denne islagkage med saltkaramel næste gang du vil imponere med desserten!
Ingredienser
Kiksebund
300 g
Kakaokiks med vaniljecreme, fx oreo
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
Is
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
Saltkaramel
400 g
Dulce de leche
|
|
---|---|
1½ tsk
Flagesalt
|
Sådan gør du
Kiksebund
Is
Saltkaramel
Sådan samler du islagkagen
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16422 kJ / 3925 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1166 kJ / 279 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 5,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 33,1 % | 22,7 g |
Fedt: | 61,5 % | 19,4 g |
